30 Ağustos 2009 Pazar

Burs Duyuruları

Burs Duyuruları


MBA ve Master aday öğrencileri için BURS DUYURUSU- 24 Şubat 2009

Yurtdışında MBA veya Master eğitimi almak isteyen öğrenciler için Wharton School, Chicago GSB gibi okullardan burs duyurusu yapıldı.. Burs miktarları şöyle:
QS Quacquarelli Symonds Leadership Scholarships, two awards US$10,000 each (US$20,000 in total)
QS Quacquarelli Symonds Community Scholarships five awards, US$2,000 each (US$10,000 in total)
The Wharton School Scholarship, worth US$30,000
Chicago GSB Scholarship, worth US$40,000
Two IE Business School Female Scholarships, worth €22,500 each
Three Ashridge Business School Scholarships worth £19,500 in total
Politecnico di Milano Scholarships, worth €500,000
Cass Business School in London 6 scholarships, worth a total of £93,000
QS - Vlerick Leuven Gent Management School scholarships, worth a total of €425,000
EM LYON Business School Entrepreneurial Scholarship, approx. €15,000

20 Nisan 2009 tarihine kadar QS Applicant, Student & Alumni Survey anketini dolduran öğrenciler bu burslardan yararlanabilecekler. Dünyanın en büyük fuar organizasyonu olan QS World MBA Tour ve QS World Grad Tour fuarlarına katılmış olan öğrenciler bu anketi doldurarak burslara başvuru hakkı elde edeceklerdir. Fuarlara katılmayan öğrenciler ise QS World MBA Tour veya QS World Grad Tour İstanbul için ücretsiz üye olduktan sonra bu ankete katılarak burs alma şansına sahip olabilirler.

Burslara başvuru hakkında detaylı bilgi almak isteyen öğrenciler QSScholarships@okulariyoruz.biz adresine email atarak gerekli Türkçe bilgiyi otomatik email şeklinde alabilirler.

..................................................................................................................................

MBA BURS DUYURUSU: ESMT European School of Management and Technology 2 bayan öğrenciye okul ücretinin tamamını burs olarak verecek

ESMT European School of Management and Technology MBA adaylarından iki bayan öğrenciye tam okul ücretini kapsayan burs vereceğini açıkladı. Konuyla ilgilenen öğrencilerimiz için gerekli tüm detayları bu yazıda bulabilirsiniz.

ESMT ESMT European School of Management and Technology MBA programı Ocak 2008 de başlayacak ve 1 yıl sürecek. Executive MBA programı da sunan ESMT iş hayatında bulunan değerli pek çok şirketin desteğiyle kurulmuş. Bu şirketler şöyle:
Allianz, Axel Springer, Bayer AG, BDA, BDI, BMW, Bosch, DaimlerChrysler, Deutsche Bank, Deutsche Post World Net, Deutsche Telekom, EADS Germany, E.ON, E.ON Ruhrgas, HypoVereinsbank, KPMG, Lufthansa, MAN Group, McKinsey and Company, Munich Re Group, RWE, SAP, Siemens, The Boston Consulting Group and ThyssenKrupp

Önemli Linkler:
ESMT Full-Time MBA Broşürü
ESMT Executive MBA Broşürü
Videolar:
ESMT ile ilgili videolar
ESMT profesörleri kendilerini tanıtıyor
İletişim Bilgileri:
ESMT Schlossplatz 110178 BerlinGermany
Tel. +49 (0)30 21231 0 Fax +49 (0)30 21231 9

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder